De geur van olieverf,

de abstracte schilderkunst, de uitleg...

 

olieverfschilderij-met-bloemen-en-kleuren

 

 

schilderij-van-professionele-kunstschilder

 

 

modern-schilderij-met-vrolijke-kleuren

 

 

 

Kom naar mijn atelier 

 

zie adres en parkeren

Maak een afspraak ... 0031 (0)6 10770671 
Voor in mijn atelier of bij u thuis of uw bedrijf

 

Opdrachten 

(u kunt zèlf kleuren en maten bepalen):

 U wordt uitgenodigd om in mijn atelier het schilderij te beoordelen. U heeft hierbij de mogelijkheid om eventueel gewenste wijzingen aan te geven.

 Géén aankoopplicht - dus ook geen aanbetaling 

100%  tevredenheidsgarantie

 

actuele lijst beschikbare schilderijen

 


Facebook:  https://www.facebook.com/ArieKoning.kunstschilder.schilderijen

België: www.grote-abstracte-bloemenschilderijen.be

Duitsland: www.abstrakte-malereien-mit-blumen.de


 

 

atelierverkoop-kunstschilder-schilderijen

 

 


 

Vaak wordt  gezocht naar schilderkunst met specifieke kleuren of tinten. Zoals de kleuren rood, geel en oranje. Ook groen, blauwe en paarse kleuren zijn gewild. Maar dan moet het precies de juiste maten zijn...


Ik heb mijn atelier in Alkmaar, nabijheid van Amsterdam,  ingericht als een galerie. Het is altijd mogelijk om een schilderij thuis te beoordelen voordat u het koopt. Thuis of op uw bedrijf kunt u pas echt beoordelen of de afmetingen en kleuren van het schilderij helemaal kloppen op een lichte of dondere wand in uw interieur c.q inrichting. Dat geldt ook voor grote abstracte schilderijen. In geval van een opdracht bepaalt u zèlf de belangrijkste kleuren (warme, vrolijke kleuren of moderne heldere tinten) voor uw moderne abstracte schilderij . En tussentijds bent u in de gelegenheid om uw wensen kenbaar te maken op grond van kleuren en compositie die al op het schilderij  staan. U wordt hiervoor in mijn atelier in Alkmaar, pal aan de gracht van het Luttik Oudorp uitgenodigd. U kunt dus zelf invloed uitoefenen op het uiteindelijke resultaat van uw kleurrijke schilderij.  Speciaal voor ù gemaakt. Een klein of groot abstract schilderij met mooie warme kleuren voor op een donkere of lichte wand.

Hartelijke groet en misschien tot ziens...

Arie Koning